En forsker ved navn Dr. Robert Gentry gjorde en oppdagelse som ennå ikke har blitt besvart av populær-vitenskapen. Sporene etter radioaktivt polonium som har blitt etset inn i jordens grunnfjell – i granitten – er vakkert fargede mikro-kuler, haloer, som fremkommer av radioaktiv emisjon av alpha-partikler fra grunnstoffet polonium, som er kjent å kun ha en kort levetid.

Den følgende enkle analogien vil vise hvordan disse polonium mikro-kulene – eller haloene – motsier den evolusjonistiske troen at granitt-steinen ble formet som varm lava som sakte ble kjølt ned over millioner av år. Denne analogien demontrerer faktisk at stikk i strid med denne modellen, så har disse haloene gitt oss uomtvistelig bevis på en nærmest øyeblikkelig skapelse av granitten og beviser en ung jord.

En flekk av polonium i smeltet stein kan sammenlignes med en mineral-tablett som slippes oppi et glass med vann. Begynnelsen på den reaksjonen man får med at det bobler kan sammenlignes med det som skjer når poloniumatomer begynner å utstråle radioaktive partikler. I smeltet sten så vil spor av disse radioaktive partiklene forsvinne fort, akkurat som boblene i vannet forsvinner fort. Men hvis vannet ble stivfrosset på et øyeblikk, så ville boblene bli preservert. Akkurat på samme måten så kan polonium haloene bare ha blitt formet hvis steinen “frøs” raskt, slik at de påbegynte haloene har blitt fanget i steinen på et øyeblikk.

Et stort antall polonium-haloer er blitt funnet inkorperert i granitt rundt om i verden. Akkurat slik som mineralvann-boblene ville vært et klart bevis på at vannet har frosset øyeblikkelig, så er disse mange polonium-haloene unektelig bevis på at en prehistorisk materie raskt “frosset” fast og ble solid granitt. At da disse polonium-haloene eksisterer, er det en sterk indikasjon på at jorden vår ble formet på veldig kort tid, i fullstendig harmoni med den bibelske skapelses-historien.
http://www.halos.com/

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here