Om oss

Bibelmuseum er et samarbeidsprosjekt med fokus på
opplysning og informasjon om Bibelens historie, dens påvirkning og hvordan bokens beskrivelser av steder og personer kan støttes av moderne arkeologi og gjennom fortidens historieskrivere.
Boken mange engang ga sine liv for å dele med verden får i dag mindre og mindre oppmerksomhet. Bibeltroende blir i større grad sett på som ekstreme og umoderne. Og mange har den oppfattelse at boken ble skrevet av èn person som engang diktet opp begivenheter og steder. Dette er en populær myte i dag.
Det finnes mange beviser på bibelens enestående profetiske, historiske og tidsriktige utallelser. Vi vil opplyse om mye av dette.

NB: Siden drives IKKE av ett kirkesamfunn, men er frittstående. Privat personer med forskjellig bakgrunn har bruker og laster opp artikler på eget initiativ. Ofte laster en moderator opp artikler på andre brukeres vegne. Artikelene er da merket med initialer til personen bak. En administrator kvalitetssjekker og ser på kilder for å passe på at det som presenteres er så korrekt som mulig.

Det er enda masse arkeologiske funn, oppfylte profetier, Bibel historie og mirakel-historier vi skulle hatt med. Er du en som sitter på mye kunnskap og kunne tenke deg å hjelpe oss å få flere artikler opp på denne siden så ta gjerne kontakt med oss og fortell oss hvem du er og hva du kunne tenke deg å dele.

Kontakt oss her

 

Hvis du ønsker å støtte driften av websiden kan det gjøres via paypal: